Overspel op het tennisplein

Het is reeds enkele jaren geleden toen een vriend me opbelde om te gaan tennissen samen met mijn vriendin Sandrine. We spraken af aan het tennisplein hier in de buurt. Met zijn 3 speelden we heen en weer. Ik moet wel zeggen dat mijn Sandrine een welgevormd lichaam heeft. Grote stevige borsten: Een volle E cup die al menig mannenharten sneller deed slaan. Ik was dit wel gewoon. Mijn vriend was wel te vertrouwen. Na een tijdje kwam er een bejaarde zestiger ons vervoegen: dit bleek de eigenaar te zijn van het plein. Ik zal direct zijn blikken op de borsten van Sandrine vallen met meteen een bult in zijn short als reactie. Ze speelde heen en weer en nu was ze al redelijk bezweet zodat de tepel en tepelhoven bijna zichtbaar werden.

Ik kon het bijna niet meer houden. Ik moest van Sandrine om haar sportbh gaan. Ik voelde de spanning opborrelen en stopte achter het pleintje om door het haagje te kijken. Wat ik onmogelijk waande was nu aan het gebeuren: Sandrine zat op een stoel en deed haar t shirt uit. wow: een witte kanten bh waar de volle borsten zeer goed zichtbaar waren. Ze werd ingewreven met zalf voor de pijnlijke schouder. Zo zei Geert en nu graag je bh uitdoen aub. Wat riep Sandrine: je kan dit niet maken. Je schouder kan ik wel goed maken met een speciale borsten massage zei hij. Ze stemde toe om eerst de bandjes te verwijderen van de bh. Haar voorkant nam hij erbij en streelde bijna haar tepels. Ik was met verstomming geslagen. haakje per haakje loste hij en plots trok hij de bh weg. haar tieten wiebelden nog na/ Wat een stel borsten hoorde ik de man zeggen. Hij kon de borst niet met 2 handen omsluiten , zo groot waren ze. Hij begon ze wild te kneden en Sandrine kreunde. Zijn hand zakte richting haar slipje. Ik zag de hand binnengaan. Ik hoorde zelf soppende geluiden als hij haar wild vingerde. Ze kwam schokkend klaar in zijn armen. Ze draaide zich en trok zijn short uit. Als een sidderaal schoot zijn penis in de lucht: ze nam hem gelijk in haar mond en zoog de penis naar binnen : na een minuut of 5 trok hij zich terug en kwam klaar op de borsten van Sandrine. Nu was het de beurt om haar te bespringen. Hij nam zijn grote penis en stak hem voorzichtig in de natte harige spleet van Sandrine. Veel had hij niet nodig want ze was aardig nat geworden.

Tot zijn zak ging de penis binnen om na een 10 tal minuten hevig pompend beide klaar te komen. Ze besloot om haar kleren terug aan te doen en verder te sporten: ik kwam niets vermoedend haar sportbh brengen. Ze ontdeed zich even verderop van haar bh en deed de andere bh aan. Ik kwam thuis en toen hadden we meest intieme sex ooit gehad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *